Bitcoin SV bryter mer støtte, uptrend mulig etter å ha holdt bunnen

I går møtte Bitcoin SV et sammenbrudd etter at oksene prøvde igjen $ 170-motstanden. Før denne tiden har mynten konsolidert seg mellom $ 170 og $ 180 i over en uke.

Bjørnene brøt støtten på $ 170 for å gjenoppta et trekk nedover. Nedtrenden resulterte i et stort sammenbrudd.

BSV stupte til $ 135 lavt, men prisen korrigerte oppover til $ 155 høy. Et gradvis trekk nedover blir gjort etter en retest på den nylige høydepunktet på $ 155. Mynten nærmer seg den forrige laven på $ 148 i mars. I denne lave mars vil et tilbakesprett over den nåværende støtten føre til at prisen går opp. Det er sannsynlig at kjøpere vil kjøpe fra fallene for å drive pris til de forrige høydepunktene. I dag har BSV falt og det handles til 153 dollar i skrivende stund.

Bitcoin SV-indikatoravlesning

Den nylige sammenbruddet er muliggjort fordi prisen er under EMA-ene. Mynten er mottakelig for å falle når den er under EMA-ene. BSV er over 25% -området for den daglige stokastiske. Det indikerer at markedet er i en kraftig fart. Dette er det samme som dagens prishandling som indikerer et bullish signal. 12-dagers EMA og 26-dagers EMA er horisontalt flate. Det innebærer at markedet konsolideres over den nåværende støtten.

Hva er neste retning for BSV / USD?

Bitcoin SV er kritisk på vei nedover. Mynten nærmer seg den forrige laven på $ 120 der det forrige bjørnemarkedet ble avsluttet. Imidlertid, hvis den nåværende støtten holder, er en rebound mulig. BSV vil gjenoppta en ny trend.

Ansvarsfraskrivelse. Denne analysen og prognosen er personlige meninger fra forfatteren som ikke er en anbefaling om å kjøpe eller selge cryptocurrency og ikke bør sees på som en godkjenning av CoinIdol. Leserne bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer midler.